CNIPMMR Craiova
CNIPMMR Inscriere CLIMM Craiova
CLIMM Craiova English Version
Contact CLIMM Craiova
CLIMM

Despre CLIMM Craiova

Scop

....................

CLIMM Craiova are ca scop promovarea si apararea intereselor economice, de productie, comercializare, financiare, juridice ale intreprinderilor mici si mijlocii din Craiova si judetul Dolj, in raporturile acestora cu organele puterii si ale administratiei locale si centrale, precum si in relatiile cu alte organe si organisme din tara si din strainatate ; impulsionarea, prin mijloace specifice, a procesului de privatizare si de formare a intreprinderilor mici si mijlocii cu capital privat autohton si/sau cu participarea intreprinzatorilor straini in conditii de profit avantajos pentru partenerii de afaceri.Despre CLIMM Craiova

 

Consiliul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (CLIMM) Craiova este o organizatie patronala, neguvernamentala, apolitica, singura organizatie reprezentativa la nivel local.

CLIMM Craiova a fost infiintat in 2001 ca filiala a Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (structura nationala cu 72 de filiale si peste 55000 de membri), in prezent avand 2 organizatii asociate si peste 200 de membri, IMM-uri.

CLIMM Craiova asigura o acoperire locala si sectoriala completa in judetul Dolj.CLIMM Craiova | English Version

Consiliul Local al intreprinderilor mici si mijlocii Craiova

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design