CNIPMMR Craiova
CNIPMMR Inscriere CLIMM Craiova
CLIMM Craiova English Version
Contact CLIMM Craiova
CLIMM

Evenimente 2007-2009

15.11.2007 - Municipiul - Catalizator de dezvoltare economica

Joi , 15 noiembrie 2007, incepand cu ora 10, in Sala de conferinte a hotelului Plaza din Craiova, judetul Dolj, s-a desfasurat seminarul cu tema “ Municipiul - Catalizator de dezvoltare economica”.

La eveniment au participat:
-delegatia bulgara: dna Violeta Bojinova-director al departamentului de proiecte de marketing si investitii, dl. Krasimir Grigorov,dl. Ignatov, , dna Larissa Gruncheva-consilieri;
-dl. Radu Mirea si dra Madalina Zavalas de la OTIMMC;
-dl. Victor Raducanoiu –Camera de Comert si Industrie Oltenia;
-dl. Gheorghe Dan- UGIR filiala Dolj;
-reprezentantii presei si televiziunii din Craiova;
-reprezentanti ai primariei Craiova, serviciul Proiecte si programe de dezvoltare.


In deschiderea evenimentului au luat cuvantul pe rand reprezentantii primariei Craiova, presedintele CCI Oltenia si directorul UGIR filiala Dolj, exprimandu-si sustinerea, suportul pentru actiunile de colaborare a firmelor din Bulgaria si Romania.


Dna Violeta Bojinova a facut apoi o scurta prezentare a proiectului, a partenerilor bulgari si a districtului Vratsa. A mentionat de asemenea ca in cadrul proiectului s-a realizat o lista cu firmele si organizatiile din Vratsa (12.000) care ar putea colabora pe viitor cu organizatiile si firmele din Romania pentru intarirea relatiilor de afaceri si ca ar dori sa beneficieze de o lista, baza de date asemanatoare cu firmele din Romania si cu domeniile in care acestea ar fi dispuse sa colaboreze cu Bulgaria.


In continuare a fost prezentata regiunea Vratsa si strategia de dezvoltare a acestei regiuni elaborata in cadrul proiectului (prezentare Power Point) si s-a purtat o discutie libera cu reprezentantii institutiilor din Craiova/Dolj in vederea dezvoltarii pe viitor a relatiilor de afaceri dintre firmele si organizatiile din Vratsa si cele din Dolj, pentru identificarea oportunitatilor de investitii, de import si de export, precum si pentru elaborarea de proiecte de finantare pe diverse domenii de interes pentru ambele zone frontaliere. In acest sens s-a facut schimb de date de contact si de informatii relevante pentru partile interesate.


Concluzia seminarului a fost ca in privinta relatiilor de afaceri si dezvoltarii de parteneriate s-au facut progrese semnificative si ca de asemenea exista in cele doua zone frontaliere multiple oportunitati si mai ales dorinta de ambele parti de a se dezvolta si de a colabora cat mai bine. 

Mihaela Predescu
ConsultantCLIMM Craiova | English Version

Consiliul Local al intreprinderilor mici si mijlocii Craiova

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design