CNIPMMR Craiova
CNIPMMR Inscriere CLIMM Craiova
CLIMM Craiova English Version
Contact CLIMM Craiova
CLIMM

Servicii -> CFPIMMA -> Specialist in domeniul calitatii

Specialist in domeniul calitatii

 

 

 


Obiective:    

Cursul isi propune sprijinirea participantilor in insusirea unor instrumente si tehnici necesare pentru a putea deveni specialisti in domeniul calitatii, fiind astfel buni cunoscatori ai sistemelor de management de calitate si abilitati pentru a impune firmei sau institutiei in cadrul careia isi desfasoara activitatea standardele de profil.

Cursul se adreseaza responsabililor sistemelor de management al calitatii si persoanelor din cadrul unei firme care doresc sa isi intregesca activitatea de baza cu componenta referitoare la evaluarea gradului de conformitate a sistemului de management de calitate in cadrul caruia isi desfasoara activitatea, fata de cerintele seriei de standarde referentiale ISO 9000:2000.

 


Principalele tematici abordate:                  

IMM-urile si extinderea Uniunii Europene; Cum trebuie sa actioneze IMM-urile pentru a face fata provocarii Pietei Unice Europene Marcajul CE; Sistemele de management al calitatii; Drepturile de proprietate intelectuala; Evaluarea conformitatii si acceptarea produselor industriale; Eticheta ecologica; Managementul calitatii; Implementarea sistemului de asigurare a calitatii.

 


Beneficii:       

  • Dobandirea cunostintelor necesare referitoare la modul de transpunere si de evaluare a elementelor unui sistem de management de calitate

  • Dobandirea cunostintelor referitoare la terminologia si modul de planificare si conducere a unui program de calitate

  • Insusirea tehnicilor in domeniul calitatii

  • Intelegerea rolului specialistului in domeniul calitatii

  • Dobandirea cunostintelor despre avantajele implementarii sistemului calitatii intr-o firma

 


Durata: 84 ore

                          


Conditii de inscriere:

Minim studii medii

 


Actele necesare: 

Copia actului de identitate, cerere de inscriere la curs, copia dupa diploma de studii, adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, Curriculum Vitae

 


Acreditare:

Programul de formare profesionala pentru Specialist in domeniul calitatii este autorizat de CNFPA. La absolvire se va elibera un certificat de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite.

 

 CLIMM Craiova | English Version

Consiliul Local al intreprinderilor mici si mijlocii Craiova

Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web.
Pentru informatii despre celelalte programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in România, cât si pentru informatii detaliate privind statutul de membru al României la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati pagina web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in România

Pagini web, gazduire website si web design